Egy 7 éves kislány meghalt, 4 éves testvére pedig eltűnt, amikor egy lopakodó hullám elsodorta őket Oregon partjainál

Családi tragédiát okozott egy „sneaker”, azaz lopakodó hullám az Egyesült Államok-beli Oregon államban, szombaton.

A 47 éves Jeremy Styles két gyerekével, 7 éves lányával és 4 éves fiával épp egy portlandi partszakaszon tartózkodtak, a kijelölt strandtól kicsit távolabb, amikor egy hirtelen érkező, óriási hullám elsodorta őket.

A 7 éves kislány nem élte túl, belefulladt az óceánba, 4 éves öccsét viszont még keresi a parti őrség. Az apjuk kihűléssel megúszta, még lábadozik a kórházban.

A „sneaker” típusú hullámok Ausztráliában gyakoribbak, de Portlandben is okoztak már bajt: tavaly egy nő szenvedett komoly sérüléseket, amikor egy lopakodó hullám farönköt sodort a testéhez. (abcNews

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér