Karácsony bejelentette: a pesti alsó rakpartot lezárják az autók elől a nyári hétvégéken

Ahogy a választási programjában is szerepelt, hogy nyári hétvégéken lezárják az autók elől és átadják a gyalogosoknak a pesti alsó rakpartot, mondta péntek délutáni sajtótájékoztatóján Karácsony Gergely az Index beszámolója szerint. 

A főpolgármester által a napokban kinevezett új fővárosi főtájépítész, Bardóczi Sándor az Indexnek adott interjújában a döntést azzal indokolta, hogy 

nem a rakpartok fizikai átalakításával kell kezdeni, hanem az emberek mentális térképének átállításával.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér