Egy 68 méteres toronyból lökték ki a bungee jumpingozó malacot

A kínai vidámpark marketinfogásként felcipelt egy 68 méteres toronyba egy jól megtermett, 75 kilós malacot, ráerősítették a bungee jumping köteleket, majd lelökték, írja a BBC.

A Meixin Red Wine Town névre keresztelt vidámpark felhúzott egy új bungee jumping tornyot, aminek a megnyitóján az attrakció kedvéért lökték le a malacot, aminek még a visítása is hallatszik a felvételen. Ráadásul szegény állatot a tortúra után rögtön a vágóhídra vitték. 

Kínában nem büntetik az állatkínzást, mégis rengeteg ember háborodott fel a közösségi médiában a rosszul sikerült marketingfogáson.

A vidámpark is megszólalt az ügy kapcsán:

„Őszintén elfogadjuk az internetezők kritikáját és tanácsát, és elnézést kérünk a nyilvánosság előtt. Fejleszteni fogjuk a marketingünket, hogy a látogatók számára jobb szolgáltatást biztosítsunk."

Az ügyben a PETA, állatvédő szervezet is megszólalt, akik szerint az ilyen jellegű PR-t be kellene tiltani, és emellett remélik, hogy a közfelháborodás miatt a kínai törvényhozók végre állatvédő törvényeket fognak hozni. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.