Élőben hívta meg a műsorba Karácsony Gergelyt a köztévés riporter

Szombaton írtuk meg, hogy egy a Mozgó Világnak adott interjúban a főpolgármester azt mondta, megválasztása óta egyszer sem volt vendég a közmédiában.

Az Index most arról ír, az M1 riportere váratlanul a BKV-hoz érkezett 16 új busz átadóján kérdezte arról Karácsonyt, fenntartja-e korábban tett kijelentését. Karácsony azt válaszolta, hogy nem tud róla, hogy hívták volna, hozzá és sajtós munkatársaihoz sem jutott el ilyen megkeresés a köztévétől. Hozzátette: „Remélem, hogy csak egy félreértés áldozatai vagyunk mindannyian.”

Az M1 riportere erre élőben hívta meg kedd estére a főpolgármestert az adásba, aki azt felelte, bár van már programja, de lemondja, hiszen "a köztévé nézői nagyon fontosak számomra".

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó