Megköszönte, behunyta a szemét, majd meghalt az énekes a koncertje közben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Stílusosan távozott David Olney énekes az élők sorából, amikor egy fellépése közben elnézést kért, majd lecsukta szemeit és olyan csendben halt meg, hogy még zenésztársai sem vették sokáig észre, írja az index.hu.

A 71 éves énekes Floridában a 30A nevű, dalszerzőknek szervezett fesztiválon lépett fel, amikor szívinfarktust kapott. A közönség és a zenésztársak is azt hitték, hogy a férfi befejezte a koncertet vagy csak elaludt, de amikor keltegetni kezdték, kiderült, hogy már nem ver a szíve. A mentők megérkezéséig próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

David Olney folkzenei körökben volt ismert, élete során 20 lemezt adott ki, legismertebb szerzeménye Emmylou Harrisnek írt a Jerusalem Tomorrow és a Deeper Well című számok.

 Olney egyik utolsó fellépése a fesztiválon itt látható: 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!