Ungár: Az LMP nyitott, hogy tárgyaljon az egyesülésről a Párbeszéddel

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Komoly felvetésnek tartja, reagált Ungár Péter az ATV Egyenes beszéd című műsorában Karácsony Gergely azon javaslatára, hogy egyesülhetne az LMP és a Párbeszéd Magyarországért a jövőben. A Lehet Más a Politika országgyűlési képviselője szerint pártja

nyitott, hogy tárgyaljon a kérdésről.

Az LMP-ből még 2013 novemberében vált ki a későbbi Párbeszéd Magyarországért, miután a párt kongresszusa úgy döntött, hogy nem lép választási szövetségre aa Bajnai Gordon vezette Együtt 2014-el. Ungár a műsorban elárulta: 

megveszi Dr. Máriás Schmidt Szűz Mária és kisdede Ungár Péter a NER templomában című képét, mert az szerinte és édesanyja szerint is vicces. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó