Fürjes Balázs államtitkár szerint vállalhatatlan volt az M1 interjúja Karácsony Gergellyel

POLITIKA
2020 január 22., 09:56

„Jó, hogy nem a választás előtt készült az M1 Karácsony interjú. Több ellenzéki, kevesebb fideszes polgármester és képviselő lenne, érthetően. Sokszor éri méltatlan támadás a köztévét, de ez a tegnapi vállalhatatlan volt. Vállalhatatlan a főpolgármester és a budapestiek felé”

- írta a Twitteren Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára. A politikus az M1 kedd esti adására utal, amiben Karácsony Gergely főpolgármester volt a csatorna vendége, miután hirtelen ötlettől vezérelve élőben meghívták interjút adni (Karácsony korábban egy interjúban arról panaszkodott, hogy a megválasztása óta nem hívták a közmédiába).

A Karácsonnyal interjút készítő riporter korábban nem igazán szerepelt a csatorna műsorainak vezetőjeként, nem tudni, miért éppen őt rántották elő a feladat elvégzésére. Az viszont az interjúból teljesen nyilvánvaló, hogy Karácsony lejáratását adták neki feladatul, és az is nyilvánvaló, hogy a riporter ebben nagyon nem járt sikerrel.

Ezek voltak a kérdései:

link Forrás