Négyen rángatták ki a kórházból a férfit, majd lelökték a bejárat lépcsőjén, súlyosan megsérült (FRISSÍTVE)

UPDATE: A rendőrség egy nappal később visszavonta a felhívást, mert arra jutottak, hogy a férfit „az egészségügyi intézményből nem rángatták ki, a lépcsőn nem lökték le, sérüléseit külső behatás nélkül, elesés következtében szerezte.”

Az eredeti hír:

A BRFK XI. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint január 7-én 13:30 és 14 óra között Újbudán egy Tétényi úti egészségügyi intézményből négyen kirángattak egy férfit, és a bejárat lépcsőjéről lelökték. A férfi beütötte a fejét, és súlyosan megsérült.

Az újbudai rendőrök kérik, hogy aki látta az esetet, vagy tud valamiről, akár névtelensége megőrzése mellett is tegyen bejelentést. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.