Borics Ádám kiesett a Bellator pehelysúlyú tornájáról

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Floridában edző, magyar MMA-s szombat este elszenvedte profi pályafutása első vereségét Darrion Caldwell ellen a Bellator pehelysúlyú tornáján, a kaliforniai Inglewoodban. Az Index  beszámolója szerint a birkózó hátterű Caldwell rögtön az első menet elején földre vitte Borics Ádámot, majd néhány könyökütés után sikerült szorosan befognia a nyakát, amiből a magyar bunyós már tudott kiszabadulni, így fel kellett adnia a meccset. A meccs után Borics az oldalán annyit írt: Sajnálom

De ezzel Borics Borics mérlege ( 14-1) még mindig jónak számít a profik között, és a Bellatorral ősszel kötött szerződéséből is van még hátra két meccse. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér