Borics Ádám kiesett a Bellator pehelysúlyú tornájáról

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Floridában edző, magyar MMA-s szombat este elszenvedte profi pályafutása első vereségét Darrion Caldwell ellen a Bellator pehelysúlyú tornáján, a kaliforniai Inglewoodban. Az Index  beszámolója szerint a birkózó hátterű Caldwell rögtön az első menet elején földre vitte Borics Ádámot, majd néhány könyökütés után sikerült szorosan befognia a nyakát, amiből a magyar bunyós már tudott kiszabadulni, így fel kellett adnia a meccset. A meccs után Borics az oldalán annyit írt: Sajnálom

De ezzel Borics Borics mérlege ( 14-1) még mindig jónak számít a profik között, és a Bellatorral ősszel kötött szerződéséből is van még hátra két meccse. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!