A koronavírus miatt lefújták a budapesti „Kínai Tavaszünnep” Fesztivált

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Tekintettel a Kínában jelen lévő járványügyi helyzetre, az összes kínai holdújévi fesztiválra szervezett ünnepséget törölték. Sok európai városban a helyi kínai közösségek ugyanígy döntöttek - olvasható a kulturális és gasztrofesztivál Facebook-oldalán. Az eseményt szervező Chinatown Budapest és a Magyar-Kínai Kulturális Egyesület hasonlóképp határozott, és a 2020 február 1-jére és 2-ára, a Monori Center - Budapesti kínai negyed helyszínére szervezett, a 2020-as Negyedik Magyar „Kínai Tavaszünnep” Kulturális Fesztivált is elhalasztják, és egy későbbi, egyelőre nem megadott időpontban rendezik majd meg. 

Amint arról korábban ma már hírt adtunk, a vuhani koronavírusnak már legalább 80 halálos áldozata van, vészes gyorsasággal terjed, és egyelőre nem úgy néz ki, hogy egyhamar sikerül megállítani.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó