Hardy Mihály lett a Klubrádió főszerkesztő-helyettese

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Majdnem másfél évtized után visszatért a sajtóba a 2006 óta a Tesco, majd a Budapest Airport szóvivőjeként dolgozó Hardy Mihály - írta meg a Média 1. Az egykori tévés műsorvezető-szerkesztőt hétfőn mutatták be a Klubrádió stábértekezletén.

A Média 1 szerint Hardy a még az ősszel a 168 óra főszerkesztői székébe átülő Rózsa Péter helyére érkezett. (Rózsa a napokban ellentmondásos körülmények között kirúgta azt a szerkesztőt, aki a 168 óra weboldára kiélesített egy, a miskolci kórházban végtehajtott, a cikk szerint rasszista indíttatású nőgyógyászati műtétről szóló cikket. Mindkét sajtótermékben résztulajdonos a Köves Slomóhoz, illetve az Emih-hez kötődő tulajdonosi kör, de eltérő mértékben. A 168 óra 80 százaléka az övék, míg a Klubrádiót működtető cégben 14 százalékos kisebbségi tulajdonuk van, itt a meghatározó tulajdonos Arató András.)

Hardyt tavaly nyáron váratlanul kirúgták a Budapest Airporttól, hogy a helyére az Orbán-kormányok egyik kipróbált minisztériumi sajtósát, Valentínyi Katalint ültessék.

A Média 1 úgy tudja, hogy Hardynak egyelőre nem lesz saját műsora, viszont ő fog foglalkozni a csatorna hírműsoraival.

Hardy karrierje során többek között volt az MTV moszkvai tudósítója, az Egyenleg főszerkesztő-helyettes és műsorvezetője, a Híradó és a Hét műsorvezetője és a TV3 híradójának főszerkesztő-műsorvezetője is.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!