Várhegyi Attila vette meg a Hollóházit

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hétfőn állománygyűlés volt Hollóházán, ahol bemutatkozott a Hollóházi Porcelángyár Kft. új tulajdonosa, Várhegyi Attila – tudta meg a Szabad Pécs

A korábbi kulturális államtitkár és Szolnok egykori polgármestere a baranyai Siklósról származik, és Orbán Viktor legbelső köreihez tartozik. A politika első vonalából azután vonult ki, hogy elítélték hűtlen kezelésért. A Szabad Pécs úgy tudja, Várhegyi személyesen jelent meg a gyűlésen, ahol jövőbeli elképzeléseiről beszélt. 

Január közepén írtunk róla, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. kikiáltási áron, 175 millióért adta el a hungarikumok gyűjteményébe sorolt üzemet, de azt, hogy kinek, akkor még nem árulták el.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó