Hosszú a nyári olimpiáról: Érzem, hogy kellenek még az előttünk álló hónapok

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kacérkodik a gondolattal, hogy 200 méter pillangón is rajthoz áll, így egyelőre még nincs végleges programja a tokiói nyári olimpiára Hosszú Katinkának, írja az MTI. Szerdai sajtótájékoztatóján az úszó kijelentette, hogy jól áll a felkészülésben, több olyan időt is úszott a közelmúltban, amikkel meg van elégedve.

"Viszont azt is érzem, hogy kellenek még az előttünk álló hónapok, mert vannak olyan dolgok, amiken csiszolni szeretnék még,"

tette hozzá. Hosszú szerint az, hogy most edző nélkül készül, "megint más és kihívásokkal teli, biztos vagyok benne, hogy rengeteg mindent fogok tanulni. Ez megint egy olyan korszaknak a vége lesz, amire ha visszagondolok, akkor sok mindent tudok magammal tovább vinni." A nyári játékokról elmondta, hogy egyelőre csak az a biztos, hogy 200 és 400 méter vegyesen is indul majd címvédőként.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót