Hosszú a nyári olimpiáról: Érzem, hogy kellenek még az előttünk álló hónapok

Kacérkodik a gondolattal, hogy 200 méter pillangón is rajthoz áll, így egyelőre még nincs végleges programja a tokiói nyári olimpiára Hosszú Katinkának, írja az MTI. Szerdai sajtótájékoztatóján az úszó kijelentette, hogy jól áll a felkészülésben, több olyan időt is úszott a közelmúltban, amikkel meg van elégedve.

"Viszont azt is érzem, hogy kellenek még az előttünk álló hónapok, mert vannak olyan dolgok, amiken csiszolni szeretnék még,"

tette hozzá. Hosszú szerint az, hogy most edző nélkül készül, "megint más és kihívásokkal teli, biztos vagyok benne, hogy rengeteg mindent fogok tanulni. Ez megint egy olyan korszaknak a vége lesz, amire ha visszagondolok, akkor sok mindent tudok magammal tovább vinni." A nyári játékokról elmondta, hogy egyelőre csak az a biztos, hogy 200 és 400 méter vegyesen is indul majd címvédőként.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.