A Rapháború összes képkockája sorrendben

Micsoda idők voltak, amikor még Magyarország nem állt harcban Brüsszellel, nem dúlt kultúrharc sem, a médiaháború sem robbant még ki! 2014. májusában a stabil csibészeké, a senki kutyájáé, a tűzben edzetté, a spártaiaké volt a főszerep, mert abban az időben csak Rapháború volt. Akkor mutattuk be az egymással acsarkodó hazai hip-hop előadókról szóló real és egyben true filmünket:

2019 telén pedig valaki elindított egy Facebook-oldalt, ahová a film összes kockája kikerül sorrendben. Egyelőre az intrónál tartanak, senki nem maradt le semmiről, szóval érdemes becsatlakozni:

A Rapháború összes képkockája sorrendben   

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.