Döglött patkányt küldtek Niedermüller Péter hivatalába a fideszes tüntetés előtt

POLITIKA
2020 január 30., 15:50

A Mi Hazánk Mozgalomhoz közeli Hatvannégy Vármegye Mozgalom aktivistái csütörtökön egy döglött patkányt küldött a VII. kerületi polgármesteri hivatalba. Az állat szőrére azt írták: Müller.

A szélsőjobboldali szervezet az erről szóló közleményében azt írta: „Mivel exomorfológiai és minőségbeli hasonlóságot véltünk felfedezni a megengedhetetlen nyilatkozatot tevő Niedermüller Péter és a szóban forgó kártevő rágcsáló között, ezért úgy gondoltuk, hogy meglepjük egy ajándékkal a hivatalában: döglött patkányt vittünk neki, jelezvén, hogy ez az ő és elvtársainak a létrendi szintje.” A DK szerint a jobboldal ezzel elképzelhetetlen mélységekbe süllyedt, ezek a tettek a legrémisztőbb és legszomorúbb történelmi időket idézik.

link Forrás

A Fidesz csütörtök délutánra szervez tüntetést a DK erzsébetvárosi polgármestere ellen, mivel az ATV-ben arról beszélt, hogy „Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.” A tüntetést a Blaha Lujza téren már csütörtök reggel patkányos plakátokkal promózták.