Élő közvetítés a Niedermüller Péter elleni fideszes pc-tüntetésről

Csütörtök délután megtelt az Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal előtti tér a Fidesz tüntetésén, a tömeg miatt a körúton is megállt a villamosközlekedés. Az eseményeket itt lehet követni:

Azért tüntetnek a DK-s polgármester ellen, mert az ATV egyik műsorában „rémisztő képződmény” fehér keresztény heteroszexuális férfiakról beszélt.  

A rendezvényen beszédet mond Bayer Zsolt közíró, tévés műsorvezető, publicista, Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke, Hollik István, a Fidesz szóvivője, Bajkai István országgyűlési képviselő, a Fidesz választókerületi elnöke, az esemény szervezője, valamint Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó