Nem jár a 4-6-os villamos a fideszes tüntetés miatt a Blaha és az Oktogon között

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A BKK közleménye szerint lezárták az Erzsébet körutat a Wesselényi utcától a Blaha Lujza térig demonstráció miatt. A helyszínen a Fidesz tart tüntetést Niedermüller Péter ellen, mert „rémisztő képződmény” fehér keresztény heteroszexuálisokról beszélt.  

A tüntetést itt lehet követni :

A BKK szerint orlátozásra kell készülni a Dohány utcában és a Kertész utcában is. A 4-es és a 6-os villamos nem közlekedik a Blaha Lujza tér és az Oktogon között. A 74-es trolibusz nem közlekedik a Rózsák tere és a Károly körút (Astoria) között, a Rákóczi úton közlekedő autóbuszokat igénybevételét ajánlják. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó