Miniszterelnöki megbízottnak nevezik ki Gyöngyöspata fideszes képviselőjét

Horváth László az oldalán jelentette be, hogy mostantól miniszterelnöki megbízottként segítheti Orbán Viktor munkáját. A feladata az lesz, hogy „a gyöngyöspataihoz hasonló konfliktusos helyzeteket” feltárja és megoldásukra javaslatokat tegyen a kormány számára. 

Fotó: Horváth Laci/Facebook

Pont ő volt az, aki január elején Soros-hálózat pénzszerző akciójának minősítette azt, hogy  Kúria mondta ki: kártérítést kell fizetni az államnak amiért a gyöngyöspatai általános iskolában 2004 és 2017 között származásuk alapján különítettek el roma és nem roma gyerekeket. majd felvetette, hogy a pénz helyett természetben kellene kárpótolni az érintetteket. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó