Leomlott egy 130 éves híd Piliscsabán

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szombat délután egy arra futó nő vette észre, hogy omlani kezdett egy 130 éves híd Piliscsabán. Az RTL Híradó riportja szerint a nő rögtön segítséget kért, mire a kiérkező polgárőrök körbeszalagozták az életveszélyes területet. Másnap délelőttre már csak a híd egyik fele állt a helyén, a többit munkagépek bontották el.

A polgármester szerint a híd azért omolhatott le, mert a korlátozás ellenére nagyobb teherautók is áthajtottak a hídon. Az újjáépítéshez több száz millió forint kellene, ehhez kormányzati segítséget kérnek. Addig is, az ott élőknek több, mint egy kilométeres kerülőt kell tenniük a híd leomlása miatt. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér