Leomlott egy 130 éves híd Piliscsabán

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szombat délután egy arra futó nő vette észre, hogy omlani kezdett egy 130 éves híd Piliscsabán. Az RTL Híradó riportja szerint a nő rögtön segítséget kért, mire a kiérkező polgárőrök körbeszalagozták az életveszélyes területet. Másnap délelőttre már csak a híd egyik fele állt a helyén, a többit munkagépek bontották el.

A polgármester szerint a híd azért omolhatott le, mert a korlátozás ellenére nagyobb teherautók is áthajtottak a hídon. Az újjáépítéshez több száz millió forint kellene, ehhez kormányzati segítséget kérnek. Addig is, az ott élőknek több, mint egy kilométeres kerülőt kell tenniük a híd leomlása miatt. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!