Tünetmentesek a Kínából hazatért magyarok

Vasárnap nem sokkal fél három után megérkezett Franciaországba az a hét magyar állampolgár, akik úgy döntöttek, hogy hazatérnek a koronavírus miatt lezárt kínai tartományból, Hupejből. Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára az MTI-nek azt nyilatkozta, 

kínai és francia orvosok is megvizsgálták őket, ez alapján mindannyian tünetmentesek voltak. A hét magyar gépe várhatóan vasárnap késő este száll le Budapesten, majd a budapesti Szent László Kórházban fogják elkülöníteni őket megfigyelés céljából.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér