Felfüggesztette közvetlen Sanghaj-Budapest járatát egy kínai légitársaság

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A közvetett után a közvetlen Sanghaj-Budapest járatát is felfüggeszti a Shanghai Airlines, amely a múlt héten már törölte a hsziani és csengtui megállóval közlekedő, tehát nem közvetlen Sanghaj-Budapest járatának működését. A társaság bejelentése szerint a közvetlen sanghaji járat február 10-től egészen március 31-ig biztosan nem indul.

Szombaton egy másik kínai légitársaság, a Hainan is bejelentette közvetlen Budapest-Csungking járatának felfüggesztését.

Így már csak az Air China gépeivel lehet Budapestről Kínába jutni, az minszki megállóval közlekedik Budapest és Peking között, hetente háromszor.

A Budapest Airport folyamatos kapcsolatban áll mind a közvetlen kínai járatokat üzemeltető, mind az átszállással kínai úticélt kínáló európai légitársaságokkal, amelyek a hatóságokkal közösen jelenleg is vizsgálják a biztonságos üzemelést. A közvetlen kínai légijáratok üzemelésének felfüggesztését a kínai vagy a magyar hatóságok, illetve a légitársaság rendelheti el.

Az érintett, már repülőjeggyel rendelkező utasoknak a légitársaságnál kell érdeklődniük, hogy mikorra foglalhatják át utazásaikat, vagy hogyan kaphatnak visszatérítést. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér