Nagyba prankelgetett a Fülöp-szigeteki vlogger: arcmaszkban játszotta el, hogy elájul a plázában → letartóztatták

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Vasárnap a Fülöp-szigeteki Albay egyik plázájában letartóztattak egy helyi vloggert, aki nagyba prankelgetett: azzal szórakozott, hogy maszkkal az arcán eljátssza, hogy elájul.

Ez egy nappal azután történt, hogy a Fülöp-szigeteken halt meg a koronavírus első Kínán kívüli áldozata. Egy helyi politikus szerint a férfi cselekedete kimeríthette a közbotrányokozás tettét.

Marlon de Verát kihallgatták, és beismerte, hogy csak egy videós prank volt az egész, de mivel bocsánatot kért, és megbánta a tettét, eltekintettek a vádemeléstől. A férfi később nyilvánosan is elnézést kért, és megköszönte a pláza üzemeltetőinek, hogy elengedték. (Coconut)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó