Ritka nagy tömegverekedés volt egy magyar U12-es hokimeccsen

Hatalmas tömegverekedés robbant ki két magyar utánpótlás-hokicsapat meccsén, számolt be a jégkorongblog.hu, ami felvételt is közölt a történtekről.

A felvételek alapján a konfliktus abból indult ki, hogy az egyik - a fehér mezes - csapat kiugró, a korongot egyedül kapura vezető játékosát a védekező kékek egyik játékosa hátulról bottal akasztotta. Ezt a csatár egyik csapattársa botütéssel próbálta megbosszulni, igaz, végül csak ő maga esett hanyat ettől.

De ekkor már elszabadultak az indulatok, a cserepadok is a pályára rohantak, és kis csoportokban verni kezdték egymást.

Ezen a ponton érkezünk el a felvétel csúcspontjához: az egyik játékvezető, miután kikaparja a kupac alól a kékek egyik vétkes játékosát, szó szerint a grabancánál fogva viszi el a büntetőpadhoz. Közben a lelátóról egy férfi folyamatosan azt üvöltözi, hogy "Gyurcsány! Gyurcsány!".

A jégkorongblog.hu nem nevezte meg a csapatokat, mert a hazai jégkorongsport elkötelezett híveiként inkább azon vannak, hogy ilyen esetek ne forduljanak elő. Pedig az ilyesféle tömegverekedés hagyományosan része a sportnak.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.