Felborult egy sebesvonat Olaszországban, két ember meghalt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Legalább két ember meghalt és 27-en megsérültek, amikor ma reggel Milánóhoz közel kisiklott egy sebesvonat, írja a Corriere Della Sera olasz lap.

Fotó: -/AFP

Ma hajnalban két kocsija is kisiklott annak a vonatnak, ami Milánóból Bolognába tartott. Mindkét halott a vasúttársaság munkatársa, az egyik a mozdonyvezető. A Lodi város közelében kisiklott szerelvény első kocsija előbb a velük párhuzamos sínen lévő szerelvénynek csapódott, majd pedig a közelben lévő épületnek ütközve állt meg.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a balesetet, bizonyos információk szerint a pályaszakaszon felújítási munkálatok zajlottak éppen.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér