Tizenöt évet kapott a sólyi gyerekgyilkos tini

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Veszprémi Törvényszék 15 évre ítélte F. Ferencet, aki még 2018 májusában ölt meg különös kegyetlenséggel egy nyolcéves kislányt Fólyon, tudta meg a 24.hu.

A gyilkosság idején még csak 16 éves Ferenc az utcán, saját háza előtt játszó nyolcéves kislányt elcsalta magával, akinek a holttestét lemesztelenítve egy zsilipnél találták meg nem sokkal az eltűnése után. A 16 éves fiúról mindenki úgy tudta, hogy problémás gyerek, de a magatartásával nem nagyon foglalkoztak az iskolában. 

Mivel F. Ferenc a gyilkosság idején még kiskorú volt, ezért a bíróság ezt és a súlyosbító körülményeket is figyelembe véve a kiszabbható legmagasabb büntetést adta, ami 15 év. Az ítélet ellen F. Ferenc fellebezett, a tárgyalás másodfokon a Győri Ítélőtáblán fog folytatódni.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó