Sosem volt ilyen gyenge a forint, küszöbön a 340 forintos euró

gazdaság
2020 február 07., 09:03
comments 61

Péntek délelőtt új történelmi mélypontra gyengült a forint az euróval szemben, 339,3 forintba került egy euró, karnyújtásnyira került a 340 forintos árfolyam is. A forint helyzete közben azért sem túl jó, mert január végén az euró is gyengülni kezdett az dollárral szemben. a forint tehát annyira nincs jó formában, hogy még a gyenge euróhoz képest is negatív rekordokat döntöget.

Pénteken tovább romlottak a magyar gazdasági kilátások, a Központi Statisztikai Hivatal közlése szerint ugyanis decemberben fél év után először csökkent a magyar export éves alapon, és a külkereskedelmi mérleg többlete is elolvadni látszik. A magyar gazdaságot a német ipar küszködése is sújtja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.