Sosem volt ilyen gyenge a forint, küszöbön a 340 forintos euró

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Péntek délelőtt új történelmi mélypontra gyengült a forint az euróval szemben, 339,3 forintba került egy euró, karnyújtásnyira került a 340 forintos árfolyam is. A forint helyzete közben azért sem túl jó, mert január végén az euró is gyengülni kezdett az dollárral szemben. a forint tehát annyira nincs jó formában, hogy még a gyenge euróhoz képest is negatív rekordokat döntöget.

Pénteken tovább romlottak a magyar gazdasági kilátások, a Központi Statisztikai Hivatal közlése szerint ugyanis decemberben fél év után először csökkent a magyar export éves alapon, és a külkereskedelmi mérleg többlete is elolvadni látszik. A magyar gazdaságot a német ipar küszködése is sújtja.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.