Blikk: Születésnapjára utazott Budapestre a meggyilkolt francia, a tettes azzal indokolt, hogy rossz napja volt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szombat hajnalban találtak holtan egy 25 éves férfit Budapesten a Belvárosban a Ferenczy István utcában. A rendőrség megállapította, hogy megölték, és még aznap el is fogták a gyanúsítottat, egy 26 éves amerikai-brit állampolgárt egy Múzeum körúti lakásban.

A Blikk vasárnap részleteket is közölt az esetről: a lap szerint az áldozat egy francia férfi, aki három napra érkezett Budapestre a születésnapját megünnepelni. 

A gyanúsított pedig korábban nem találkozott vele, és a Blikk információi szerint azzal indokolta a tettét, hogy 

„rossz napja volt”.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér