Tatabányai családirtás: agyonverte a gyerekeit, majd elvágta a saját torkát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Miután M. Ferenc vascsővel verte halálra két kisfiát, felesége pedig az utcára menekült előre, a férfi magához vett egy kést, és elvágta a saját torkát, írja a Bors a múlt pénteki, tatabányai családirtásról. A gyerekek 7 és 9 évesek voltak, egyelőre semmit sem tudni az indítékról.

Az elmúlt 3 hónapban ez már a második családirtásos eset: tavaly év végén Győrben egy 35 éves férfi végzett két gyerekével, amikor azok épp láthatáson voltak nála.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó