Szétrúgta a Combino ajtaján az üveget, majd leült elé

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A BRFK VI. kerületi Rendőrkapitánysága rongálás miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok és a biztonsági kamera felvétele alapján egy ismeretlen férfi még 2019. december 27-én 21:35 körül Budapesten, az Újbuda-központ és a Széll Kálmán tér között közlekedő 4-es villamos egyik ajtóüvegét berúgta, majd leült elé az ülésre.

Nem találják, a rendőrség keresi. (police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér