Vidnyánszky Attila szerint nyilas írók oktatása nélkül nem lehet nemzettudatra nevelni

"Világosan kell látni, hogy kiket akarunk nevelni, milyenné akarjuk formálni a felnövő generációk magyarjait" - jelentette ki a Nemzeti Alaptantervről a Magyar Nemzetnek Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója, aki szerint például a nyilas Nyirő Józsefre "nagy szükség van a kötelező tananyagban", ha olyan magyarokat akarunk nevelni, akik "szeretik a hőseiket".

Nyirő és a nyilasokkal szintén kokettáló közepes lektűríró, Wass Albert életművének oktatása szerinte Trianon feldolgozásában is megkerülhetetlen. "Nyirőt és Wasst olvasva hitforrásként is megélhető a trianoni katasztrófa, a műveikből az sugárzik, hogy van jövőnk, az Úristen tervez velünk" - mondta.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér