Befagyott szélvédővel vezetett, elütött egy nőt, aztán visszament és úgy tett, mintha csak nézelődne

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy 46 éves férfi eltütött egy gyalogost Debrecenben csütörtök reggel, majd elhajtott a helyszínről - később aztán visszament, és beállt a bámészkodók közé, írja a police.hu.

A férfi nem takarította le a jeget a szélvédőjéről, ezért vezetés közben valószínűleg alig láthatott ki. Ennek meg is lett az eredménye, a Csapó utca közelében a gyalogos átkelőhelyen elütött egy nőt, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A férfi továbbhajtott, a járókelők hívták a mentőket.

Miközben zajlott a rendőrségi helyszínelés, bámoszkodók gyűltek a helyszínre, a baleset egyik szemtanúja pedig felismerte az autót vezető férfit, aki csak egy kíváncsiskodónak kiadva magát álldogált a többi ember között. A szemtanú jelezte a rendőröknek, hogy a férfi ott áll a tömegben. A közelben az autóját is megtalálták, aminek még mindig szinte teljesen be volt fagyva a szélvédője.

A Debreceni Rendőrkapitányság a 46 éves férfival szemben segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér