Eltűnt budapesti otthonából egy 38 éves nő csütörtök éjjel

Február 13-án, csütörtök éjjel elment XI. kerületi otthonából, azóta nem adott életjelent magáról a 38 éves M. E. akit testvére bejelentése nyomán a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága keres.

A police.hu-n közzétett információk szerint M. E. 170 centiméter magas, vékony testalkatú, szőke hajú, barna szemű nő.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a képről felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Frissítés:

Időközben a nő épségben előkerült.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.