Eltűnt budapesti otthonából egy 38 éves nő csütörtök éjjel

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Február 13-án, csütörtök éjjel elment XI. kerületi otthonából, azóta nem adott életjelent magáról a 38 éves M. E. akit testvére bejelentése nyomán a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága keres.

A police.hu-n közzétett információk szerint M. E. 170 centiméter magas, vékony testalkatú, szőke hajú, barna szemű nő.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a képről felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Frissítés:

Időközben a nő épségben előkerült.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót