Közszolgálat: eddig négyszer ismételték teljes terjedelmében a vasárnapi Orbán-beszédet az M1-en

Orbán Viktor százéves és tízéves távlatban is kihirdette történelmi győzelmét - írtuk vasárnap a miniszterelnöki évértékelőről, az állami média pedig feltűrte inge ujját, és megkísérelt felnőni a történelmi helyzethez.

Miután vasárnap délután 3-tól a nézők megtekinthették a teljes beszédet élőben, először 18.20-tól ismételte meg teljes egészében az M1. 20:40-kor aztán a következő bejelentést hallhatták a nézők Németh Balázs bemondótól: 

„Jön tehát a teljes beszéd”

- és jött is, itt vissza lehet nézni az esti változatot.

Persze nem mindenki tölti hírek fogyasztásával a hétvégét. Aki lemaradt, hétfő reggel 8-tól ismét megtekinthette az egyórás beszéd teljes egészét, de az M1-en azokra is gondoltak, akik nem kelnek olyan korán: 11 után jött a következő lejátszás.

Frissítés: 14 órától is leadták Orbán Viktor teljes vasárnapi beszédét.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.