Közszolgálat: eddig négyszer ismételték teljes terjedelmében a vasárnapi Orbán-beszédet az M1-en

media
2020 február 17., 10:41
comments 253

Orbán Viktor százéves és tízéves távlatban is kihirdette történelmi győzelmét - írtuk vasárnap a miniszterelnöki évértékelőről, az állami média pedig feltűrte inge ujját, és megkísérelt felnőni a történelmi helyzethez.

Miután vasárnap délután 3-tól a nézők megtekinthették a teljes beszédet élőben, először 18.20-tól ismételte meg teljes egészében az M1. 20:40-kor aztán a következő bejelentést hallhatták a nézők Németh Balázs bemondótól: 

„Jön tehát a teljes beszéd”

- és jött is, itt vissza lehet nézni az esti változatot.

Persze nem mindenki tölti hírek fogyasztásával a hétvégét. Aki lemaradt, hétfő reggel 8-tól ismét megtekinthette az egyórás beszéd teljes egészét, de az M1-en azokra is gondoltak, akik nem kelnek olyan korán: 11 után jött a következő lejátszás.

Frissítés: 14 órától is leadták Orbán Viktor teljes vasárnapi beszédét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt