Vágó Gábornak még mindig fizet az LMP

Hiába távolodott el a párttól, Vágó Gábor még mindig számláz az LMP-nek – írja a hvg.hu. A politikus 2018 májusa óta „PR-tevékenység és kommunikációs tanácsadás" címen számláz a frakciónak. Még akkor hagyta abba a tanácsadást, mikor tavaly ő volt az LMP EP-listavezetője: munkabírása lehetővé tette, hogy mindkét feladatot ellássa. Az EP-be végül nem jutott ki, de újabb szerződést kapott az LMP-től

2020 júniusáig 7,78 milliót kap tanácsaiért.

Update: Vágó Gábor Facebook-oldalán jelezte, hogy alulfizetik. 

"Tanácsadói munkámért (pl zöld népszavazás) havi bruttó 315.000 forintot kapok, ami bőven a magyar átlagbér alatt van",

írja.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér