A szolgálaton kívüli rendőrök épp randizgattak, amikor valaki megpróbálta kirabolni az éttermet

Egy fehér maszkos, felfegyverzett férfi tért be szombat este egy louisville-i étterembe azzal a céllal, hogy kirabolja. A rabló egész biztosan nem számított arra, hogy a háttérben falatozó kedves pár valójában ott randizó, szolgálaton kívüli rendőrök, írja a CBS.

A videón jól látszik, ahogy a szinte tök üres étterembe betér egy fehér maszkos férfi, az eladónak megmutatja a fegyverét, majd pénzt követel. Közben a háttérben már ott ül Chase és Nicole McKeown, épp szolgálaton kívül, civil ruhában, hathónapos házasokként randizgatnak, amikor meglátják, hogy mi folyik a pultnál.

„Láttam, ahogy az eladó a magasba emeli mindkét kezét, és ekkor megkérdeztem, hogy most tényleg az történik, amire gondolok? Ő pedig azt mondta, igen” - meséli Nicole, hogy hogyan vették észre a rablást.

A két rendőr azonnal fegyvert rántott és üldözni kezdte a rablót, akit el is kaptak. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér