Az éjszaka folyamán egy rakás Samsung-felhasználó rejtélyes éresítést kapott a telefonjára

Világszerte sok Samsung Galaxy-felhasználó ébredt arra (vagy időzónától függően csodálkozott rá napközben), hogy a telefonjának elveszítését-ellopását nehezítő Find My Mobile alkalmazás egy rejtélyes értesítést küldött a számára, írja a Verge

AZ üzenetben mindössze két darab 1-es volt, az egyik egyes a másik alatt kiírva. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az internetet ellepték az értesítésről készült kijelzőfotókat megosztó emberek és mindenféle találgatások is szárnyra kaptak, hogy miért kaphatták ezeket az üzeneteket. Voltak, akik meg is ijedtek, hiszen ez az alkalmazás pont a telefont és a telefonon tárolt adatok biztonságát hívatott biztosítani, így attól féltek, hogy valami gond van az eszközükkel. 

Három órával az értesítés kiírása után elsőnek a Samsung brit központja jelentkezett magyarázattal, mint Twitteren írták, egy belső tesztelés során véletlenül küldték ki az értesítéseket, melyek amúgy semmiféle kárt nem okoznak a telefonoknak. Azt, hogy hányan kapták meg az üzenetet, nem tudni, de a netes reakciók alapján elég sokan. 


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér