Babel gúnyosan odafeküdt a felrúgott játékos mellé, hogy együtt szenvedjenek

európa-liga
2020 február 20., 20:46
comments 41

Játékban momentuma sem volt az Ajaxnak idegenben a Getafe elleni Európa-liga nyolcaddöntő első meccsén, a kaput sem sikerült eltalálniuk. A spanyolok 2-0-ra nyertek.

Így holland részéről a legemlékezetesebb megmozdulás Ryan Babelé volt, aki előbb felrúgta Allan Nyomot, majd miután a védő nem is kicsit rájátszott a fájdalmaira, előbb odafeküdt mellé, és együtt szenvedtek, aztán amikor feltámaszkodva bicegni kezdett Nyom, Babel is vele bicegett, miközben a szemét dörzsölgette.

link Forrás

Babel sárgát kapott, de Nyom is, utóbbi nem egészen világos, hogy miért.

Nyomnak lenne még mit tanulnia Lazovictól:

link Forrás

De Babel pompásan hozta Louis van Gaalt

link Forrás

Néhány érdekesebb eredmény az EL hétkor kezdődő meccseiből:

Szoboszlai kezdő volt a Salzburgban, de csúnya vereségbe szaladtak bele Frankfurtban (4-1). Szoboszlait a 71. percben lecserélték.

A Manchester Brugge-ben játszott 1-1-et, az Inter idegenben verte a Fradit megelőző Ludogorecet 2-0-ra.

A 444 fociblogját itt tudod követni Facebookon:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.