Egy nap alatt összedobták Hadházy Ákos kétmillió forintos bírságát

A független parlamenti képviselő az ATV Egyenes Beszéd című műsorában mondta el, hogy egy nap alatt összejött az a kétmillió forint, amit Kövér László szabott ki rá büntetésként, amiért Hadházy hétfőn egy Stop Propaganda feliratú molinót lógatott be a házelnök mögé. 

A képviselő ezután egy közösségi gyűjtést indított, és mint mondta, egy nap alatt összejött a pénz. Hadházy Ákos elmondása szerint egy kicsivel több pénz jött be, mint amennyit kért, így a többletet az alapítványának fogja átutalni. Hadházy úgy látja, hogy azért jött össze ennyire gyorsan a pénz, mert az emberek Kövér Lászlónak üzentek. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó