Érd polgármestere szponzort keres a kézilabdacsapatnak, Mészáros Lőrincre gondolt

Miután Csőzik László, Érd ellenzéki polgármestere múlt héten arról írt, hogy a jövőben a felnőtt kézilabdacsapat helyett inkább az utánpótlást támogatnák önkormányzati pénzből, most Mészáros Lőrinchez fordult a Facebookon. 

Csőzik a levél elején felsorolja, mennyi közbeszerzést nyertek Érden a Mészáros Lőrinchez kötődő cégek: ilyen a Kós Károly Szakgimnázium és Szakközépiskola fejlesztése és bővítése, a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola rekonstrukciója és bővítése, a Fenyves-Parkvárosi köznevelési centrum, általános iskola, sportcsarnok és tanuszoda megépítése, továbbá az Érdi Járásbíróság és Ügyészség új épületének felhúzása, az érdi futballstadion és multifunkcionális sportközpont, illetve az Érd – Érd alsó vasúti összekötő vágány és kapcsolódó létesítmények kivitelezése.   

Majd rátér arra, hogy bár nagyon büszkék a helyi női kézilabdacsapat sikereire, sajnos nem tudják teljesíteni a 700 millió forintos önkormányzati támogatási igényt, ami majdnem a duplája a tavalyi 400 milliós támogatásnak. „Jogos az igény, hogy e közpénzből inkább az érdieket közvetlenül érintő problémákat próbáljuk orvosolni, köztük az utak, járdák és a vízelvezetés katasztrofális állapotának javítását. Az érdi sportélet iránti elkötelezettségünk jeleként ugyanakkor az utánpótlás-nevelést a továbbiakban is segíteni kívánjuk.”

Csőzik arra kéri Mészárost, hogy 

„vegye fontolóra az Érden elköltött magyar adóforintokból származó haszon egy részének közcélú visszaforgatását, és az érdi kézilabdás lányok csapatának szponzorálását”,mivel a városban nincs igazán erős nagyvállalat, ami szponzorként szóba jöhetne. Mészáros cégei ugyanakkor a legnagyobb beruházások végrehajtóiként „akarva-akaratlan a város jövőjének fontos szereplői”.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó