Egy 62 éves tengerészgyalogos megdöntötte a plankolás világcsúcsát

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A világrekordot 14 perc 15 másodperccel, az én egyéni rekordomat pedig 8 óra 14 perccel megdöntve új plankolási világrekordot állított fel egy 62 éves tengerészgyalogos, George Hood. A Guiness World Records beszámolója szerint a csúcsdöntésre Chicagóban került sor. Az eddigi rekordot a kínai Mao Weidong még 2016-ban állította fel.

Hood alaposan felkészült, saját bevallása szerint a rekorddöntés előtt összesen 2100 órát plankolt.

Hood kirobbanó formában volt, így a rekorddöntést 75 fekvőtámasszal zárta, majd bejelentette, hogy a rekorddöntés után felhagy a plankolási rekordok hajszolásával.

"Teljesen ki kell zárnom az idő valóságát. Ez művészet, egy készség, amit hosszú évek alatt sajátítottam el" - mondta a BBC-nek.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!