Egy 62 éves tengerészgyalogos megdöntötte a plankolás világcsúcsát

A világrekordot 14 perc 15 másodperccel, az én egyéni rekordomat pedig 8 óra 14 perccel megdöntve új plankolási világrekordot állított fel egy 62 éves tengerészgyalogos, George Hood. A Guiness World Records beszámolója szerint a csúcsdöntésre Chicagóban került sor. Az eddigi rekordot a kínai Mao Weidong még 2016-ban állította fel.

Hood alaposan felkészült, saját bevallása szerint a rekorddöntés előtt összesen 2100 órát plankolt.

Hood kirobbanó formában volt, így a rekorddöntést 75 fekvőtámasszal zárta, majd bejelentette, hogy a rekorddöntés után felhagy a plankolási rekordok hajszolásával.

"Teljesen ki kell zárnom az idő valóságát. Ez művészet, egy készség, amit hosszú évek alatt sajátítottam el" - mondta a BBC-nek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér