Egy floridai nő bezárta a barátját egy bőröndbe, és otthagyta meghalni

A floridai hatóságok letartóztattak egy nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy bezárta a barátját egy bőröndbe, és otthagyta meghalni.

Illusztráció: Pixabay

Hétfő délután a 42 éves Sarah Boone az Orange megyei Winter Parkban lévő otthonából maga hívta a 911-et, mondván, a szintén 42 éves barátja, Jorge Torres Jr. meghalt. A nyomozók szerint a nő azt állította, hogy a pár az éjszaka együtt iszogatott, amikor arra gondoltak, hogy vicces lenne Torrest rövid időre bezárni egy bőröndbe. Boone el is ismerte, hogy ő cipzárazta be a férfit, de azt mondta, ezután felment az emeleti hálószobába, elaludt, és reggel már holtan találta a férfit a bőröndben.

Csakhogy a seriffiroda szerint Boone vallomásának ellentmondanak a mobilján talált videók: egy, a földre tett bőrönd látszik, és az hallható, ahogy Torres próbál belőle sikertelenül kiszabadulni. Hallatszik, ahogy segítségért kiált, és azt üvölti, nem kap levegőt. „Igen, ezt csinálod, amikor fojtogatsz” – mondja a nő a videóban, majd amikor a férfi tovább kiabál, hogy nem kap levegőt, Boone azt mondja: „Te tehetsz róla. Ó, ezt érzem, amikor megcsalsz.” A bírósági iratok szerint Boone még nevetett is, ahogy Torres kiabált. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér