Egy floridai nő bezárta a barátját egy bőröndbe, és otthagyta meghalni

bűnügy
2020 február 26., 19:36

A floridai hatóságok letartóztattak egy nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy bezárta a barátját egy bőröndbe, és otthagyta meghalni.

photo_camera Illusztráció: Pixabay

Hétfő délután a 42 éves Sarah Boone az Orange megyei Winter Parkban lévő otthonából maga hívta a 911-et, mondván, a szintén 42 éves barátja, Jorge Torres Jr. meghalt. A nyomozók szerint a nő azt állította, hogy a pár az éjszaka együtt iszogatott, amikor arra gondoltak, hogy vicces lenne Torrest rövid időre bezárni egy bőröndbe. Boone el is ismerte, hogy ő cipzárazta be a férfit, de azt mondta, ezután felment az emeleti hálószobába, elaludt, és reggel már holtan találta a férfit a bőröndben.

Csakhogy a seriffiroda szerint Boone vallomásának ellentmondanak a mobilján talált videók: egy, a földre tett bőrönd látszik, és az hallható, ahogy Torres próbál belőle sikertelenül kiszabadulni. Hallatszik, ahogy segítségért kiált, és azt üvölti, nem kap levegőt. „Igen, ezt csinálod, amikor fojtogatsz” – mondja a nő a videóban, majd amikor a férfi tovább kiabál, hogy nem kap levegőt, Boone azt mondja: „Te tehetsz róla. Ó, ezt érzem, amikor megcsalsz.” A bírósági iratok szerint Boone még nevetett is, ahogy Torres kiabált. (Guardian)