Németh Krisztián a DAC-ba szerződött

szlovákia
2020 február 26., 16:06

Újabb magyar válogatottat igazolt a Dunaszerdahely. A 2017 nyara óta az amerikai bajnokságban játszó, 31 éves Németh Krisztián szerződött a szlovák bajnokság harmadik helyén álló DAC-hoz, ahol Kalmár Zsolt, Schäfer András és Vida Máté is a csapattársa lesz (Vida Krisztofer viszont éppen most szerződött át a tavalyi lengyel bajnok Piast Gliwicéhez). Németh mellett Nikolics Nemanja is elszerződött télen az MLS-ből, ő a Fehérvárt választotta. (nso)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.