Koronavírusos lett egy újságíró, aki focimeccsről tudósítani utazott Milánóba

Koronavírust mutattak ki egy 44 éves spanyol férfi szervezetében, aki újságíróként egy focimeccsről tudósítani érkezett Milánóba a spanyol Valencia csapatával.

A Valencia február 19-én játszott Bajnokok Ligája-meccset a lombardiai Atalanta focicsapattal Milánóban. A férfi szervezetében innen hazatérve, már Spanyolországban mutatták ki a koronavírust a Marca spanyol sportportál szerint.

Valencia tartományban eddig két koronavírusos megbetegedést tart számon a spanyol Egészségügyi Minisztérium.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér