Lehetetlennek tűnik, de egy politikusnak sikerült forradalmasítani a szalagátvágást

idióta rekordok
2020 február 27., 10:18
comments 98

A számos szalagátvágás miatt egészen különlegesen megoldások születtek már. Itt volt például Zsigó Róbert párnája, ami megakadályozza, hogy a párnáról lecsússzanak az ollók. 

link Forrás

Vagy a kispesti polgármester, Gajda Péter ollói, amivel a török elnök feleségével avatott tavaly novemberben.

link Forrás

Nem egyszerű kiszámolni, hány olló kell egy átadáson. Itt például tavaly a kampányban 11 kellett volna, de csak 9 jutott

photo_camera Fotó: Komka Péter/MTI/MTVA

A matekkal lehetett gond Győrben is a kórház felújított szülészeti részlegén. Így aztán a nemrég megválasztott polgármester, Dézsi Csaba András szalagkímélő üzemmódra váltott, olló nélkül.

photo_camera Fotó: Dézsi Csaba András/Facebook

Így legalább nem járt úgy, mint Tállai András annak idején, akinek egy ALKALMATLAN vágószerszámot nyomtak a kezébe.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.