Lehetetlennek tűnik, de egy politikusnak sikerült forradalmasítani a szalagátvágást

A számos szalagátvágás miatt egészen különlegesen megoldások születtek már. Itt volt például Zsigó Róbert párnája, ami megakadályozza, hogy a párnáról lecsússzanak az ollók. 

Vagy a kispesti polgármester, Gajda Péter ollói, amivel a török elnök feleségével avatott tavaly novemberben.

Nem egyszerű kiszámolni, hány olló kell egy átadáson. Itt például tavaly a kampányban 11 kellett volna, de csak 9 jutott

Fotó: Komka Péter/MTI/MTVA

A matekkal lehetett gond Győrben is a kórház felújított szülészeti részlegén. Így aztán a nemrég megválasztott polgármester, Dézsi Csaba András szalagkímélő üzemmódra váltott, olló nélkül.

Fotó: Dézsi Csaba András/Facebook

Így legalább nem járt úgy, mint Tállai András annak idején, akinek egy ALKALMATLAN vágószerszámot nyomtak a kezébe.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.