Továbbra sincs koronavírus-fertőzött Magyarországon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Továbbra sincs koronavírus-fertőzött Magyarországon," mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki Kormányinfo sajtótájékoztatóján. Az éjszaka hét új mintát vizsgáltak, mind negatív eredményt produkált, tette hozzá Gulyás Gergely.

Napi 25 ezer maszkot készít a büntetés-végrehajtás, az operatív törzs ezeket a lehető leggyorsabban eljuttatja a gyógyszertárakba,

reagált a szerdai sajtótájékoztató kínos pillanatára, mikor sem ő, sem Kásler miniszter nem tudott arra a kérdésre válaszolni, hogy miért van hiány a termékből. Gulyás emlékeztetett: a szájmaszk valóban nem véd a vírusfertőzéstől, a már betegeknek hasznos, hogy ne terjesszék a járványt. 

Jelenleg 18 fő van karanténban a Szent László Kórházban: diákok, tanárok, buszsofőr, Kambodzsából hazaérkezett három magyar és egy kamionsofőr, ismertette.

Mindannyian jól vannak, tünetmentesek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó