Babák: Elnézést, kutya bunkó voltam

"Elnézést kérek, kutya bunkó voltam, akik ismernek tudják, hogy nem ilyen a modorom."

Ezt nyilatkozta az ATV-nek babák Mihály szarvasi polgármester.

Mint elsőként megírtuk, amikor a testületi ülésen egy ellenzéki képviselőnő szóvá tette, hogy nem hallani rendesen, amit mond és megkérte, hogy hajoljon közelebb a mikrofonhoz, Babák azzal a poénnak szánt megjegyzéssel reagált, hogy

"Maga engem nem hall?! Hát, ne haragudjon meg, de nem rakom a számba. Ez nőnek jobban áll, mint nekem, úgyhogy nem csinálom,"

Ez ráadásul nem csak kiszaladt a polgármester száján, mert később megismételte a "poént" és fülorvosi vizitet is tanácsolt neki.

Babák az ATV-nek azt mondta, hogy bár ott a helyszínen nem sérelmezték a beszólását, az "nagyon ostoba" volt a részéről.

Babák a csatornának azt is mondta, hogy a beszólása előtt úgy hallotta, mint a képviselőnő azt mondta volna, hogy tegye közelebb a mikrofont, és ha másként nem megy a hangosítás, azt tegye a szájához vagy a szájába.

Ez azonban nem hallható az ülés közzétett hangfelvételén, amit a polgármester is elismert. Babák állítása szerint az omonózus utáni napon mikrofonokat szereztek be, hogy ezentúl mindent jól halljanak az üléséken résztvevő képviselők.

Babák végül szt mondta, hogy szokott ugyan viccelődni, de ez nem az ő stílusa, mindenkitől elnézést kér, akit megbántott az ostoba megjegyzésével.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó