Elfogadhatatlan módon nyilvánított véleményt az új NAT-ban is szerepelő poros kötelező olvasmányokról két budapesti liberális kutya

2020 február 28., péntek 21:08
175

Kirívó erőszakossággal demonstrált az időben sok évtizeddel visszalépő, átpolitizált új Nemzeti Alaptanterv avitt kötelező olvasmányai ellen két budapesti kutya. 

Sajnos az enyémek!

Miután a műsorvezetés-hírügyelet közben hazaérkeztem, hogy itthon fejezzem be a műszakot, drámai látványra léptem be a nappaliba. Erre:

Közelebb léptem, de kiderült, hogy véletlenül jól láttam:

Nem elég, hogy az átkozott tacskók összeszemetelték a frissen takarított lakást, ráadásul pont Mirjam kötelező olvasmányát, Madách Imrétől Az ember tragédiáját aprították miszlikbe és ették meg részben! Még szerencse, hogy nem találtam meg gyerekkorom kedvencét, a Zichy Mihály pompás grafikáival illusztrált díszkiadást, így valami silány komcsi példányt zabáltak meg a libernyákok! Pedig a legendás, de eléggé didaktikus és kiszámítható színdarabot kizárólag azok miatt a remek rajzok miatt kedveltem meg.

A liberális kutyák nem mutattak semmiféle bűnbánatot:

 ezért nem adtam nekik vacsorát. Amit viszont olyan sztoikusan fogadtak, hogy az a gyanúm, valaki megetethette őket a hazaérkezésem előtt.

Nem vagyok jó büntetgetésben, mondhatni extrém gyengekezű vagyok, ezért az Olvasói Bölcsességhez fordulnék: mi az adekvát büntetés egy unalmas olvasmányt elpusztító lipsi kutyának?

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt