Elfogadhatatlan módon nyilvánított véleményt az új NAT-ban is szerepelő poros kötelező olvasmányokról két budapesti liberális kutya

Kirívó erőszakossággal demonstrált az időben sok évtizeddel visszalépő, átpolitizált új Nemzeti Alaptanterv avitt kötelező olvasmányai ellen két budapesti kutya. 

Sajnos az enyémek!

Miután a műsorvezetés-hírügyelet közben hazaérkeztem, hogy itthon fejezzem be a műszakot, drámai látványra léptem be a nappaliba. Erre:

Közelebb léptem, de kiderült, hogy véletlenül jól láttam:

Nem elég, hogy az átkozott tacskók összeszemetelték a frissen takarított lakást, ráadásul pont Mirjam kötelező olvasmányát, Madách Imrétől Az ember tragédiáját aprították miszlikbe és ették meg részben! Még szerencse, hogy nem találtam meg gyerekkorom kedvencét, a Zichy Mihály pompás grafikáival illusztrált díszkiadást, így valami silány komcsi példányt zabáltak meg a libernyákok! Pedig a legendás, de eléggé didaktikus és kiszámítható színdarabot kizárólag azok miatt a remek rajzok miatt kedveltem meg.

A liberális kutyák nem mutattak semmiféle bűnbánatot:

 ezért nem adtam nekik vacsorát. Amit viszont olyan sztoikusan fogadtak, hogy az a gyanúm, valaki megetethette őket a hazaérkezésem előtt.

Nem vagyok jó büntetgetésben, mondhatni extrém gyengekezű vagyok, ezért az Olvasói Bölcsességhez fordulnék: mi az adekvát büntetés egy unalmas olvasmányt elpusztító lipsi kutyának?

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.