Elfogadhatatlan módon nyilvánított véleményt az új NAT-ban is szerepelő poros kötelező olvasmányokról két budapesti liberális kutya

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kirívó erőszakossággal demonstrált az időben sok évtizeddel visszalépő, átpolitizált új Nemzeti Alaptanterv avitt kötelező olvasmányai ellen két budapesti kutya. 

Sajnos az enyémek!

Miután a műsorvezetés-hírügyelet közben hazaérkeztem, hogy itthon fejezzem be a műszakot, drámai látványra léptem be a nappaliba. Erre:

Közelebb léptem, de kiderült, hogy véletlenül jól láttam:

Nem elég, hogy az átkozott tacskók összeszemetelték a frissen takarított lakást, ráadásul pont Mirjam kötelező olvasmányát, Madách Imrétől Az ember tragédiáját aprították miszlikbe és ették meg részben! Még szerencse, hogy nem találtam meg gyerekkorom kedvencét, a Zichy Mihály pompás grafikáival illusztrált díszkiadást, így valami silány komcsi példányt zabáltak meg a libernyákok! Pedig a legendás, de eléggé didaktikus és kiszámítható színdarabot kizárólag azok miatt a remek rajzok miatt kedveltem meg.

A liberális kutyák nem mutattak semmiféle bűnbánatot:

 ezért nem adtam nekik vacsorát. Amit viszont olyan sztoikusan fogadtak, hogy az a gyanúm, valaki megetethette őket a hazaérkezésem előtt.

Nem vagyok jó büntetgetésben, mondhatni extrém gyengekezű vagyok, ezért az Olvasói Bölcsességhez fordulnék: mi az adekvát büntetés egy unalmas olvasmányt elpusztító lipsi kutyának?

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.