Elfogadhatatlan módon nyilvánított véleményt az új NAT-ban is szerepelő poros kötelező olvasmányokról két budapesti liberális kutya

ÉLET
2020 február 28., 21:08
comments 173

Kirívó erőszakossággal demonstrált az időben sok évtizeddel visszalépő, átpolitizált új Nemzeti Alaptanterv avitt kötelező olvasmányai ellen két budapesti kutya. 

Sajnos az enyémek!

Miután a műsorvezetés-hírügyelet közben hazaérkeztem, hogy itthon fejezzem be a műszakot, drámai látványra léptem be a nappaliba. Erre:

Közelebb léptem, de kiderült, hogy véletlenül jól láttam:

Nem elég, hogy az átkozott tacskók összeszemetelték a frissen takarított lakást, ráadásul pont Mirjam kötelező olvasmányát, Madách Imrétől Az ember tragédiáját aprították miszlikbe és ették meg részben! Még szerencse, hogy nem találtam meg gyerekkorom kedvencét, a Zichy Mihály pompás grafikáival illusztrált díszkiadást, így valami silány komcsi példányt zabáltak meg a libernyákok! Pedig a legendás, de eléggé didaktikus és kiszámítható színdarabot kizárólag azok miatt a remek rajzok miatt kedveltem meg.

A liberális kutyák nem mutattak semmiféle bűnbánatot:

 ezért nem adtam nekik vacsorát. Amit viszont olyan sztoikusan fogadtak, hogy az a gyanúm, valaki megetethette őket a hazaérkezésem előtt.

Nem vagyok jó büntetgetésben, mondhatni extrém gyengekezű vagyok, ezért az Olvasói Bölcsességhez fordulnék: mi az adekvát büntetés egy unalmas olvasmányt elpusztító lipsi kutyának?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.