"Ha Trump személyesen szívná ki a vírust a hatvanezer fertőzött mindegyikének a tüdejéből a világon, aztán leúszna az óceán fenekére és ott kiköpné, akkor azzal vádolnák, hogy szennyezi az óceánt"

Mike Huckabee amerikai politikus, tévés személyiség, kétszeres republikánus elnökjelölt bebizonyította, hogy a populista hablatyolásnak igenis van vonzereje, nem is kicsi. A politikus, aki legutóbb Donald Trump elnökjelölti ellenfele volt, hogy a versenyből való kiesése után Trumpot támogassa, a következő, csodálatos képpel érzékeltette, hogy az elnöknek milyen rettenetes ellenszélben kell dolgoznia:

"Ha Trump személyesen szívná ki a vírust a hatvenezer fertőzött mindegyikéből a világon, ha kiszívná a tüdejükből, aztán leúszna az óceán fenekére és ott kiköpné, akkor azzal vádolnák, hogy szennyezi az óceánt"

Mit tehetnénk, földig hajtjuk széles karimájú, cserzett vírusbőr kalapunkat.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér