A kormány még 5,5 milliárdot adott a TEK-nek

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A kormány úgy határozott, hogy többletforrást ad a Terrorelhárítási Központnak a műveleti komplexumának megvalósítására. A budapesti, X. kerület Zách utca 6. szám alatt zajló építési beruházás befejezéséről és a Terrorelhárítási Központ műveleti komplexumának első ütemében tervezett további építési munkálatok előkészítéséről van szó.

A Magyar Közlönyben megjelent szöveg szerint Varga Mihály pénzügyminiszternek Pintér Sándor belügyminiszter bevonásával gondoskodnia kell 2020-ban 2,7 milliárd és még 800 millió, illetve 2021-ben 2 milliárd forint többletforrás biztosításáról a költségvetés terhére. Pintér Sándornak emellett a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszterrel szeptemberig le kell folytatnia a fővárosi Hős utca 15/A–B számú ingatlan átadásával kapcsolatos tárgyalásokat.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!