A kormány még 5,5 milliárdot adott a TEK-nek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A kormány úgy határozott, hogy többletforrást ad a Terrorelhárítási Központnak a műveleti komplexumának megvalósítására. A budapesti, X. kerület Zách utca 6. szám alatt zajló építési beruházás befejezéséről és a Terrorelhárítási Központ műveleti komplexumának első ütemében tervezett további építési munkálatok előkészítéséről van szó.

A Magyar Közlönyben megjelent szöveg szerint Varga Mihály pénzügyminiszternek Pintér Sándor belügyminiszter bevonásával gondoskodnia kell 2020-ban 2,7 milliárd és még 800 millió, illetve 2021-ben 2 milliárd forint többletforrás biztosításáról a költségvetés terhére. Pintér Sándornak emellett a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszterrel szeptemberig le kell folytatnia a fővárosi Hős utca 15/A–B számú ingatlan átadásával kapcsolatos tárgyalásokat.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér