Na most legyen elég: késhetnek a Baby Yoda játékok a koronavírus miatt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Disney Mandalorian című sorozatában van egy szereplő, Baby Yoda, aki az egyik részben nagyon nagyot húzott: azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy váratlan pillanatban

(vigyázat, spoiler!)

evett egy kis leveskét.

(spoiler vége)

Nem sokkal később a Hasbro bejelentette, hogy Baby Yoda figurákat dob piacra. A figura a megszólalásig hasonlít az egyetlen, igazi és hamisíthatatlan Baby Yodára, mindent megcsinál, amire ihletője képes, azaz mozgatja a füleit, pislog és nyög. Nem csoda, hogy emberek százezrei ott, abban a pillanatban eldöntötték: kell nekik egy Baby Yoda játékfigura otthonra és/vagy a munkahelyre, hogy a műanyag babára nézve bármikor felidézhessék a nagy pillanatot, a Leves Kortyolását.

Na, ezeknek az embereknek van most egy nagyon rossz hírünk:

úgy néz ki, hogy a koronavírus miatt késni fognak kis Baby Yoda babák.

A Hasbro ugyanis Kínában gyártatja a kis hősöket, ahol viszont sajnos több lakóövezetet, gyárat, sőt egész városokat is le kellett zárni a fránya koronavírus miatt. A cég meg is erősítette a CNN-nek, hogy valóban csúszhat a gyártás, Jim Silver, a Hasbro Baby Yoda-felelőse pedig azt mondta, különösen akkor maradhatnak szószban a Baby Yoda-rajongók, ha nyárra sem tudnak visszamenni a gyárakba a kínai munkások, hogy legyártsák a rajongók jól megérdemelt Yodáit. (via Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó